Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > Generelt > Nyheder > Digital modtagelse af DR1, DR2 og TV2 Print
27-03-2006 Tilbage til oversigt
Digital modtagelse af DR1, DR2 og TV2

Pressemeddelelse

Medlemmer af Faaborg Vest Antenneforening får mulighed for modtagelse af digitale tv-kanaler

Nu skal medlemmer af vores antenneforening for alvor til at have glæde af deres smarte fladskærms-tv udtaler formanden for Faaborg Vest Antenneforening Gert Holm Jensen.

Fra 31. marts sendes DR1, DR2 og TV2 digitalt via det jordbaserede digitale sendenet.

I Faaborg Vests forsyningsområde kan de mange hjem, der ser tv via kabel-tv nettet, nu tage hul på en digital fremtid med et langt større udvalg af digitale kanaler end det, der bydes på via en antenne

Om få dage åbnes der officielt for det jordbaserede digitale sendenet i Danmark. I første omgang er det dog kun DR1, DR2 og TV2, der sendes digitalt. Så i de hjem, der modtager tv-signalet via en antenne på taget, vil udvalget af digitale kanaler ikke være stort i den første tid. På sigt der højst sandsynligt være omkring 20 kanaler tilgængelige via det jordbaserede digitale sendenet.

Helt anderledes forholder det sig med antenneforeningens medlemmer som i dag modtager tv via kabel-tv nettet – for de vil på sigt være i stand til at modtage mere end 100 digitale tv-kanaler. Baggrunden for, at kabel-tv-seerne kan se flere digitale kanaler er, at kabel-tv udbyderne foretager en digital spejling af alle de analoge kanaler og samtidig udbyder supplerende digitale tv-pakker.

For at få den fulde fornøjelse af et fladskærms-tv forudsætter det digitale tv-kanaler. Mange danskere er allerede kampklar med et moderne fladskærms-tv. Alene sidste år var der ifølge TNS Gallup 120.000 husstande med fladskærms-tv i Danmark. Dermed oversteg salget af de flade skærme for første gang salget af de traditionelle tv-apparater.

Uanset om forbrugerne modtager de digitale tv-signaler via antenne eller kabel-tv er det nødven­digt, at de anskaffer sig en digital dekoder. Det er i den forbindelse vigtigt at sikre sig, at dekoderen understøtter den nye standard for digitale undertekster udtaler Gert Holm Jensen.

Via vores samarbejde med Telia Stofa kan vi formidle kontakt om køb af de digitale dekodere. Telia Stofa formidler salg af dekodere af et ”godkendt” mærke, der er garant for kvaliteten.

Den digitale spejling af de tv-kanaler, som sendes med analoge signaler betyder at Faaborg Vest Antenneforening fortsat har mulighed for at sende det analoge grundudbud, som vi kender i dag. Det betyder, at medlemmerne kan se tv med analoge signaler på deres almindelige tv-apparater – uden en dekoder – også når der lukkes helt for de analoge signaler i 2009.

Vi forventer, at sommerens fodbold VM i Tyskland, der sendes i det nye ”high definition” format eller HDTV, for alvor vil få medlemmernes øjne op for den kvalitetsforbedring, man kan opnå med de digitale tv-signaler siger Gert Holm Jensen.

Nyheder
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i fire sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet, generelle nyheder, og IP telefoni.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan