Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > Generelt > Nyheder > Skift til Telia Print
23-11-2003 Tilbage til oversigt
Skift til Telia

Med virkning fra 1. januar 2004 modtager Faaborg Vest Antenneforening frem til 1. april 2006 radio- og tv-signaler fra Telia/Stofa.

Siden generalforsamlingen i foråret har vi ført forhandlinger med den nuværende leverandør TDC Kabel TV, Telia/Stofa, samt de øvrige udbydere på markedet.

Vi har forhandlet os frem til en attraktiv aftale med Telia/Stofa, som selv bekoster fremføring af lyslederkabel med signalforsyning fra antennen ved Faaborg Hallen og frem til vort forsyningspunkt i Hans Rasmussens Have.

Med den nye aftale kan medlemmerne, som modtager en fuldpakke, opnå en årlig besparelse på

kr. 500,00 om året i 2004, idet betalingen kan reduceres fra kr. 2.475,00 til kr. 1.975,00.

For medlemmer med en grundpakke er den årlige besparelse kr. 325,00, idet betalingen kan nedsættes fra kr. 975,00 til kr. 650,00.

Den årlige udgift i Faaborg Vest Antenneforening kommer dermed ned på samme niveau som i Midtbyens Antenneforening, hvilket har været bestyrelsens målsætning i forbindelse med forhandlingerne om ny programforsyning.

I de anførte priser viderefører vi TV2 Zulu, og den varslede prisstigning på TV3 fra 1. september 2003, men vi har ikke taget højde for eventuelle yderligere prisstigninger på radio- og tv-programmer.

Programudbuddet vil blive en smule ændret, men de populære dansksprogede kanaler vil forsat være at finde blandt programmerne. Som noget nyt tilbydes tv-programmerne i 2 pakker, i stedet for i dag hvor vi har 3 pakker, men med de nye besparelser tror vi at mange vil beslutte sig for fuldpakken fremover.

Den nye aftale giver medlemmerne mulighed for medindflydelse på programsammensætningen. Vi vil således afholde brugerafstemning i efteråret 2004, således at programsammensætningen i højere grad afspejler medlemmernes ønsker. Dette har været et stort ønske hos medlemmerne, men det nuværende samarbejde med TDC Kabel TV har ikke muliggjort dette.

Orientering om programskiftet vil tilgå medlemmerne i slutningen af november måned 2003.

På forårets generalforsamling fik bestyrelsen bemyndigelse til igangsætning og drift af eget internet.

Vi er i gang med detailplanlægningen, og internettet vil være åbent for medlemmerne i december måned 2003.

Medlemmerne vil i november måned 2003 blive inviteret til et tegnings- og orienteringsmøde.

Som oplyst på generalforsamlingen, vil medlemmerne kunne være på nettet i 24 timer til en fast pris af

kr. 200,00 om måneden, og med en hastighed på 6 Mbit download og 3 Mbit upload på en fælles linie.

27. august 2003

Bestyrelsen

Nyheder
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i fire sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet, generelle nyheder, og IP telefoni.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan