Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > TV & Radio > Nyheder > TV2 News skifter format Print
13-01-2009 Tilbage til oversigt
TV2 News skifter format

TV2 News skifter format  

 

Mandag den 2. februar 2009 - mellem kl. 9 og kl. 16 - skifter TV2 News format.

 

Hidtil har alle programmerne fra denne kanal været sendt i 4:3 format. Udsendelser, som oprindelig har været i 16:9 format, er blevet konverteret til ”letterbox”, inden de er blevet udsendt fra TV 2. TV 2 har sammen med programmerne udsendt et WSS-signal, som har fortalt, om de oprindeligt har været i 4:3 format eller i 16:9 format. WSS-signalet har styret de fleste 16:9 modtagere, så de har zoomet i billedet, og hele skærmen er blevet fyldt ud, men med dårligere opløsning til følge.

 

Fra 2. februar 2009 ændres dette.

 

TV2 News vil fra denne dag udsende alt i det format, som foreligger/produceres på TV 2. Det vil sige, at udsendelser i 4:3 format vil blive udsendt som 4:3, og udsendelser i 16:9 format vil blive udsendt som 16:9.

 

Slutbrugere, som modtager kanalerne digitalt, og som har en 16:9 modtager, vil nu få maksimalt udbytte af udsendelserne. Det vil ikke længere være nødvendigt at zoome og dermed reducere opløsningen på de programmer, som udsendes i 16:9 format.

 

For dig som ser udsendelserne på et 4:3 TV betyder det, at udsendelserne vises i letterbox formatet - d.v.s. du har en sort bjælke for oven og forneden på skærmen.
 
 
Nyheder
 
 
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i tre sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet og generelle nyheder.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan