Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > TV & Radio > Nyheder > DVB-C boks til dit fjernsyn Print
31-03-2011 Tilbage til oversigt
DVB-C boks til dit fjernsyn

YouSee Ready DVB-C boks fra Clint

Kunder med ældre fjernsyn har nu mulighed for at se YouSee’s tv-udbud i digital kvalitet (udnytte de digitale clear kanaler) uden nødvendigvis at abonnere på YouSee Plus eller investere i en ny fladskærm.

Boksen sælges i detailhandlen
YouSee har certificeret to bokse af mærket Clint som YouSee Ready, og dermed kan detailhandlen tilbyde en digital boks, der opfylder vores standarder og virker optimalt på YouSee’s kabelnet.

’’Vi har en målsætning om, at vores kunder skal blive digitale - og her sænkes en barriere for at få flere kunder på det digitale signal. Selvom der de sidste par år er købt masser af fladskærme med indbygget DVB-C modtager, er der stadig flere husstande som har ældre fjernsyn, ofte som tv nummer 2 og 3 i husstanden, og de skal også gerne kunne se og få fuldt udbytte af vores digitale signaler på skærmen’’, siger projektchef fra YouSee Jan Hjorth-Mosegaard.

’’Boksene fra Clint er ikke et alternativ til YouSee Plus, understreger Jan Hjorth-Mosegaard. Boksene har ikke On Demand-funktioner som Cinema, StartForfra og TV Arkiv, da der ikke er returvej i boksene. Og da boksene kun har én tuner, så må man nøjes med at se det program, der optages samtidigt.Man kan ikke optage ét program og se et andet, som med YouSee Plus. Dog er indholdet til TV Guiden leveret fra YouSee’’, slutter Jan Hjorth-Mosegaard.

Der udbydes 2 modeller

• Clint DC5 med harddisk og Clint DC3 uden harddisk

• Boksene kan købes i detailhandlen hos Fona, Elgiganten
   og Expert. YouSee sælger ikke boksene.

• Begge bokse har kortlæser (Common Interface), og der skal benyttes et CA- modul (type HHFB) og et YouSee Kort til at se eventuelle Favorit- og ekstra pakker fra YouSee.

Specifikationer

• Digital DVB-C MPEG4/MPEG2 modtager

• Common Interface (til CA-modul, som skal være af type HHFB og YouSee kort)

• Indbygget 2.5" harddisk (kun DC5 /320 GB harddisk)

• HDMI output

• HD Ready

 

Læs mere på Clints hjemmeside


Nyheder
 
 
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i tre sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet og generelle nyheder.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan