Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > TV & Radio > Nyheder > Kessler møder Green i Parken 19. maj Print
05-05-2012 Tilbage til oversigt
Kessler møder Green i Parken 19. maj
Så er Kessler klar til at gå i ringen igen. Han bokser mod Allan Green i Parken natten mellem den 19. og 20. maj, og det er WBC's Silver titel i letsværvægt, der står på spil.
 
Kessler vs. Green
 
Da antenneforeningen p.t. køber tv fra YouSee kan du købe kampen ved at kontakte YouSee på tlf. 80 80 40 40, og se den derhjemme foran skærmen - læs mere nedenfor.
 
Køb kampen som event til kr. 499,00
 
Du har mulighed for at købe boksekampen som event, og se den derhjemme med vennerne eller familien. Det kræver bare, at du enten har eller lejer YouSee Plus eller et YouSee Kort med kortlæser. For kampen lægger vi på dit kort.
Pris for både eventet og YouSee Plus til 89 kr./md. i 6 mdr. er 1.033 kr.
 
Du kan glæde dig til en tv-aften i godt selskab med Claus Borre som boksekommentator under kampen mellem Kessler og Green. Og du kan også se alle forkampene op til mødet mellem Kessler og Green i deres fulde længde.
 
 Se Champions League-finalen på samme kanal
 
Når du køber boksebraget mellem Kessler og Green får du samtidig adgang til at se Champions League-finalen i München på samme kanal. Du køber simpelthen adgang til en event-kanal, som viser Champions League-finalen i løbet af aftenen og boksekampen mellem Kessler og Green om natten.
 
Køb inden det er for sent
 
For at kunne se kampen skal du have YouSee Plus eller et YouSee kort og en korlæser for at kampen kommer til at ligge på kortet.
Hvis du allerede har YouSee Plus kan du købe kampen helt frem til kampstart, men køb den hellere i god tid, så får du hele boksestævnet med alle kampene og Champions League-finalen på samme kanal.

Hvis du bestiller YouSee Plus eller et YouSee Kort sammen med kampen, kan det tage cirka 10 dage, inden vi har forsøgt at levere udstyret til dig med posten, og derfor skal du bestille kampen og udstyret i god tid, så du er sikker på at have det inden 19. maj.

Har du YouSee Plus, kan du også bestille kampen i Cinema.
 
Hvis du har en YouSee Boks, kan du enten vælge at bestille kampen online ved at lægge den i kurven. Eller du kan bestille den via Cinema på din YouSee Boks.
 
Nyheder
 
 
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i tre sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet og generelle nyheder.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan