Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > TV & Radio > Nyheder > Status på WebTV - lørdag 11.03.2017 Print
11-03-2017 Tilbage til oversigt
Status på WebTV - lørdag 11.03.2017
Status på WebTV – lørdag 11.03.17
 
Som orienteret i den udsendte folder holder vi åbent hus på mandag den 13.03.2017 kl. 16.00 – 19.00 på Toftegårdsskolens lærerværelse.
 
Repræsentanter fra Stofa vil være til stede og fremvise de forskellige løsningsmuligheder som kan bruges til at vise WebTV.
 
Tak for modtagelse af de mange registreringer af jeres oplysninger til brug for tildeling af muligheden for WebTV.
 
Disse oplysninger videregives i uge 11 til Stofa til brug for tildeling af koder til den enkelte husstand. Koderne sendes til den mail adresse som vi har modtaget fra jer.
 
Stofa har meddelt at deres system til udsendelse af WebTV er klar, men at der i forbindelse med tildeling af koderne er problemer med tildeling af korrekt tv-pakke til den enkelte bruger.
 
Vi håber at Stofa har systemerne klar hurtigst mulig, og så snart vi modtager grønt lys informeres samtlige medlemmer via den oplyste e-mail adresse.
 
Vi glæder os til at se mange af jer alle på mandag, hvor vi har sørget for lidt vådt og tørt.
 
Har du ikke fået læst vores folder så klik her.
 
De bedste forårshilsner fra bestyrelsen.
 
Nyheder
 
 
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i tre sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet og generelle nyheder.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan