Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > Internet > Nyheder > Hvordan får jeg IP-telefoni Print
03-12-2005 Tilbage til oversigt
Hvordan får jeg IP-telefoni

Flere og flere danskere sparer mange penge på fastnet-telefonregningen via IP-telefoni. IP-telefoni er telefonsamtaler, som transporteres igennem internet-kabler i stedet for det sædvanlige telefonkabel. På den måde kan man opnå besparelser både på oprettelse, minutpriser og abonnement. I visse tilfælde kan du ringe helt gratis!

Der er flere forskellige hjemmesider, der tilbyder IP-telefoni som du bl.a. kan finde på

følgende links:

Alt, hvad man skal bruge for at kunne opnå de store besparelser, er en IP-adapter-boks (den koster cirka kr. 600,- og opefter), en internet-bredbåndsforbindelse, en computer og en almindelig fastnet-telefon.

Det er forholdsvis simpelt at komme i gang. Man tilmelder sig på hjemmesiden, installerer den indkøbte adapter-boks, og sætter sit telefonstik i adapteren. Hvis man følger den vedlagte brugsanvisning og/eller anvisningen på hjemmesiden, er man klar til at tale i IP-telefon en times tid senere. (Opstår der alligevel problemer undervejs, er der et godt forum på Musimis hjemmeside, hvor man kan få svar på sine spørgsmål og få generel hjælp.)

Fastnet-telefonen, der er koblet til boksen, betjenes fuldstændig som en almindelig telefon. Og computeren behøver ikke stå tændt for at din telefonlinie virker.

Hører man til de danskere, der ofte ringer til udlandet (hvis man har familie i udlandet, etc.), er der virkelig store penge at spare. Det er svært at sige, hvor meget der er sparet, da det jo er afhængigt at, hvor man ringer hen, og hvor høj normaltaksten er til det pågældende land.

Rabatten har været på besøg hos it-ingeniør studerende Jimmi Wolff fra Horsens, der ringer gratis til alle sine venner i ind- og udland igennem Musimi.

For at kunne ringe helt gratis, er det dog nødvendigt, at man har sin internet-forbindelse igennem kabel-tv eller lignende. Hvis man har det, kan man nemlig også spare sit TDC-abonnement væk. (Det skal dog erstattes af abonnementet hos Musimi, men det koster altså kun kr. 5,-).

Hvis man derimod benytter bredbånd igennem et telefonabonnement (hos f.eks. TDC), er der ikke noget at spare på abonnementet. Her kan du så kun spare på minutpriserne.

Bemærk af antenneforeningens internetsupport tager sig ikke af spørgsmål og servicering af medlemmernes IP-telefoni.

Arkivsiderne opdateres ikke! Redaktionen tager derfor forbehold for prisoplysninger og lignende.
Nyheder
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i tre sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet og generelle nyheder.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan