Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > Internet > Nyheder > World TV - TV via nettet Print
25-08-2011 Tilbage til oversigt
World TV - TV via nettet
 
 
 
Nu bliver det muligt at få et stort udvalg af danske og udenlandske TV-kanaler ind uden parabol. World TV leverer TV via internettet.

Er behovet der for specielle udenlandske TV-kanaler, så kommer man ofte ikke udenom egen parabolantenne. Men hvad hvis man bor et sted hvor det ikke er tilladt at sætte sådan en op, eller hvad nu hvis man gerne vil have en større blanding af udenlandske og danske kanaler?

Selvom løsningen for mange indtil nu har heddet parabol og antenne, så får de nu konkurrence. World TV er en ny TV distributør, der leverer alverdensTVvia din internetforbindelse.

I stedet for parabolen får man en lille set-top box, som er lige til at sætte til tv'et. Er man tilfreds med den tv-udbyder, man har i dag, behøver man ikke engang at skifte.

Med World TV får man ifølge direktør Flemming Jensen bare endnu flere muligheder for at se udenlandske tv-kanaler på lokalsproget: "Du vil kunne se alle de kanaler, som du kan i dag. Som et supplement kan du så købe en række lokaltbaserede kanalpakker. Om de skal være fx tyrkisk-, fransk-, engelsk- eller arabisksprogede er helt op til den enkelte husstand".

Og der er flere muligheder for at se med. Er der rift om TV'et i stuen, er det blot at tænde for computeren eller åbne den bærbare, og se net-tv derfra.

De tekniske krav for at modtageWorld TV er minimum en internetforbindelse på 2 Mbit/s.

 
Nyheder
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i tre sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet og generelle nyheder.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan