Udfald / Internetsupport / Kontakt os / Søg
 
   
 
 
     
Forside > Internet > Nyheder > Faaborg Vest under angreb fra cyberspace Print
10-08-2015 Tilbage til oversigt
Faaborg Vest under angreb fra cyberspace

FaaborgVestunder angreb fra cyberspace

I løbet af den seneste uge har vi adskillige gange noteret angreb fra Internettet. Angrebene har indimellem sat sikkerhedsudstyret i hovedstationen på overarbejde, men der ikke er kompromitteret data eller andre sikkerhedsbrister, og angrebene har alenebetydetperiodevise afbrydelser af internettet.

Angrebene klassificeres som DDoS-angreb, der er en forkortelse af det engelske udtryk ”Distributed Denial of Service”, og som bedst kan sammenlignes med almindeligt hærværk. I modsætning til ”hacking”, hvor formålet er at tiltvinge sig uautoriseret adgang til oplysninger eller data, er formålet med DDoS-angreb simpelthen at forsøge at forstyrre driften af et anlæg mest muligt – og i ”værste” fald at ødelægge noget udstyr ved overbelastning. I praksis udføres de fleste DDoS-angreb ved hjælp af såkaldte bot-net, der i sin grundenhed består af millioner af ubeskyttede PC’er, der er inficeret med en slags virus. Når angrebet startes, bliver alle disse mange PC’er fra centralt hold instrueret i at kontakte det samme modtager-netværk – samtidigt! Det betyder at modtager-netværket, i vores tilfælde Faaborg Vest, inden for ganske kort tid (typisk sekunder) oplever en ekstrem stigning i trafik, der både optager al den tilgængelige båndbredde, og andre ressourcer, og således forhindrer legitim trafik i at komme igennem.

Man kan sammenligne angrebet med trafiksituationen: I normal drift er vejene dimensioneret til den almindelige trafik, og alting glider tingene nogenlunde som de skal – men hvis en masse biler på kort tid dirigeres til det samme lille område, ja så er resultatet kaotisk. Der sker som regel ingen uoprettelig skade, men alle bliver forsinkede med ærgrelse til følge. Lidt forenklet kan sige, at bot-nets er i stand til at omdirigere trafikken efter eget ønske, og således skabe kaos, hvor det passer dem.

De gode nyheder er, at angrebene normalt er meget kortvarige, og at netværks-trafikken – i modsætning til bilerne – forsvinder lige så hurtigt som den kom, hvorefter normal drift genoptages. De dårlige nyheder er til gengæld, at der er meget lidt vi kan gøre for at forhindre angrebene, andet end at sørge for at antivirus-software er installeret og opdateret, så vi i hvert fald ikke selv bidrager. Vi arbejder konstant på opgraderinger, så vi kan klare presset, ligesom vi i tæt samarbejde med vores backbone-leverandør kigger på muligheder for filtrering af denne form for trafik.

Vi ved ikke hvorfor angrebene finder sted, om det er målrettet, eller tilfældigt – eller måske en fejl. Men vi beskytter anlægget hvor det overhovedet er muligt, og forsøger at begrænse bivirkningerne og generne for medlemmerne.

Nyheder
Faaborg Vest Antenneforenings nyhedssektion er delt op i tre sektioner; nyheder vedrørende TV & Radio, nyheder vedrørende Internet og generelle nyheder.
 
I nedenstående kan du vælge en af disse nyhedssektioner: 
Faaborg Vest Antenneforening - Margrethevang 57 - 5600 Faaborg, telefon 4440 1213
Designet af conceive.dk
プラダ 財布 クロエ 店舗 FILA メンズ店舗 エアジョーダン ナイキ スニーカー 正規品 BRIEFING CONVERSE 免税店 人気新品 カテゴリ フェンディ 財布 グッチ 財布 メンズ KEEN レディース専門店 帽子 通販 メンズ INCASE 店舗 80%以上割引 LACOSTE 激安販売CLARKS シャネル 財布 フェンディ 財布 PATRICK 値段免税店 puma スニーカー アウトレット TUMI 激安販売 VANS 日本正規専門店 CONVERSE 本物正規品販売 グッチ 財布 アグ 激安 jordan nike apparel クロエ 財布 コーチ アウトレット air force エルメス 財布 プラダ アウトレット
ナイキ 靴 コンバース オールスター レイバン 店舗 レイバン サングラス バンズ 靴 Cheap nike Air Jordan