Fakta om antenneforeningen

Faaborg Vest Antenneforening er stiftet den 12. april 1988 i forbindelse med, at den daværende Faaborg Kommune solgte kabelnet og mastestation til foreningen.

Antenneforeningen er en brugerejet forening der varetager medlemmernes interesser i form af billige priser, god kvalitet, højt serviceniveau og direkte medlemsindflydelse på generalforsamlingerne.
Antenneforeningen har p.t. 1.033 medlemmer, og ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer.
Foreningens antennenet blev i efteråret 2003 ombygget til et 862 Mhz anlæg for at sikre bedre en billedkvalitet, og mulighed for fremføring af flere kanaler. Anlægget blev i samme forbindelse forsynet med fuld returvej til brug for internet.
I efteråret 2008 og 2013 er kabelnettet udbygget med 5,5 km. lyslederkabel, og antenneforeningens kabelnet er i denne forbindelse opdelt i 8 øer (områder). Med ø-opdelingen er  det enkelte område direkte forbundet med det landsdækkende fiberbackbone net, hvilket giver højere båndbredde og bedre signalkvalitet.
Der kan p.t. modtages op til 58 digitale tv-kanaler i grund- mellem og fuldpakken (heraf 50 HD kanaler) via tv i alle rum uden udstyr og ekstra udgifter.
Antenneforeningen udbyder eget internet til medlemmerne til fast pris uanset forbrug, og p.t. aftager 877 (85%) medlemmer internet via antennekablet.
Via internetforbindelsen kan der etableres IP telefoni, og vælger du antenneforeningens samarbejdspartner evercall, betaler vi et månedligt tilskud på kr. 24,00 af den faste afgift for dit abonnement hos evercall.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.