Faaborg Vest Antenneforening

Om foreningen

Faaborg Vest Antenneforening er stiftet den 12. april 1988 i forbindelse med, at den daværende Faaborg Kommune solgte kabelnet og mastestation til foreningen.

Antenneforeningen er en brugerejet forening der varetager medlemmernes interesser i form af billige priser, god kvalitet, højt serviceniveau og direkte medlemsindflydelse på generalforsamlingerne. Der fremtidssikres og udbygges løbende på det eksisterende bæredygtige kabelnet.

Tilslutning

Internet tilslutning

Guld
Mega

TV tilslutning

Grundpakke
Mellempakke
Fuldpakke

Antenneforeningen har p.t. 1.036 medlemmer, og ledes af en Bestyrelse på 7 medlemmer.

Foreningens antennenet blev i efteråret 2003 ombygget til et 862 Mhz anlæg for at sikre bedre en billedkvalitet, og mulighed for fremføring af flere kanaler. Anlægget blev i samme forbindelse forsynet med fuld returvej til brug for hybridfibernet.

I efteråret 2008 og 2013 er kabelnettet udbygget med 6,5 km. lyslederkabel, og antenneforeningens kabelnet er i denne forbindelse opdelt i 8 øer (områder). Med ø-opdelingen er  det enkelte område direkte forbundet med det landsdækkende fiberbackbone net, hvilket giver højere båndbredde og bedre signalkvalitet.

Der kan p.t. modtages op til 62 digitale TV kanaler i grund- mellem og fuldpakken (heraf 50 HD kanaler) via tv i alle rum uden udstyr og ekstra udgifter.

Antenneforeningen udbyder eget Internet til medlemmerne til fast pris uanset forbrug, og p.t. aftager 891 (86%) medlemmer internet via antennekablet.

Via internetforbindelsen kan der etableres IP telefoni, og vælger du antenneforeningens samarbejdspartner evercall, betaler vi et månedligt tilskud på kr. 24,- af den faste afgift for dit abonnement hos evercall.