Ramt af Ransomware

Hostingselskabet Azerocloud blev fredag den 18. august 2023 ramt af et ransomware-angreb, der gør at alle deres kunders data er gået tabt.

Det betød desværre også at hjemmesiden Faabva.dk, samt vores medlemmers @faabva.dk mail konti ligeledes blev ramt. @faaborgvest.dk mail konti har ikke været berørt, da de ligger på vores egen server.

Mailadresser

Tirsdag den 22. august 2023 er alle de @faabva.dk mail adresser vi kendte blevet oprettet på Faaborg Vest Antenneforenings egen server (tomme for mails).

Ramte medlemme kan gå ind på Selvbetjening og ændre adgangskoden under “Mail”, hvorefter mailadressen kan benyttes igen. Er mail adressen ikke oprettet på dit medlemsnummer, er det fordi vi ikke kendte den. Du kan så oprette den igen via “+” ikonet.

Når du har opdateret adgangskoden, kan du logge på Webmail, med mail adressen og din nye adgangskode.

I opsætningen på mailklienter (Outlook, Thunderbird, Windows Live Mail m.v.) skal indgående- og udgående mailserver er nu hedde henholdsvis “mail.faaborgvest.dk” og “asmtp.faaborgvest.dk”. Brugernavn er mail adressen, og adgangskoden er den du har valgt i selvbetjening. Se vejledning.

OBS: Slet ikke den gamle mailkonto før du evt. har eksporteret eller flyttet de mails der evt. ligger på den.

Mangler du adgangskoden til Selvbetjening, kan du kontakte Supporten på telefon 72 25 31 13, hverdage mellem 17 og 21, samt weekend mellem 10 og 14. Supporten kan også hjælpe dig med opsætning af din mailklient.

Hjemmesiden

Hjemmesiden er nu gen-etableret fra lokal backup fra 19. maj 2023, og vejledninger vedrørende mailopsætning af @faabva.dk mailadresser, samt tilgang af webmail er rettet i overensstemmelse med den nye situation. Der mangler muligvis nogle tilføjelser fra perioden 19. maj til 18. august 2023, men disse der fulgt op på de kommende dage, så vi får hjemmesiden helt ajour.
STATUS PÅ HJEMMESIDEN: OPDATERING GENNEMFØRT 24. AUGUST 2023 KL. 11