Ja tak til gratis fiberkabler uden tilkobling

Høj internethastighed er fremtiden. Det er der ikke nogen tvivl om – heller ikke hos Faaborg Vest Antenneforening. Men der er ingen grund til at betale en højere pris for det samme produkt, så længe det er muligt at bruge det, som antenneforeningen tilbyder.

Vi udbyder p.t. internethastigheder op til 500 Mbit til priser fra kr. 150,00 – 250,00 månedligt. Foreningen vil i løbet 2023 øge hastigheden til 1.000 Mbit, uden at hæve priserne.

Som medlem af vores forening vil du opleve, at priserne for internet og tv vil være konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne. Det betyder at vi leverer produkter som giver dig fordele som medlem, men vi kan ikke spå om hvad der sker 10 – 20 år frem. Det betyder at vi råder jer til at få lagt et konkurrerende alternativ ind i jeres ejendom, så længe det er gratis.

Det kan måske virke overraskende, at vi anbefaler vore medlemmer at sige ja tak til af få fiber gratis ind, når Norlys (læs Stofa) i princippet står i konkurrence til vore produkter. Men man kan potentielt spare en udgift til senere gravning på egen grund, en besparelse der bestemt er værd tage med.

Kontakt Norlys på 88 30 30 15 eller bestil gratis tilslutning på “fiberklar.dk”.

Er du i tvivl om hvad du skal gøre, så kontakt et af vore bestyrelsesmedlemmer, eller skriv til os.

Hilsen
Bestyrelsen